Βιολογικά Σπαράγγια

Το σπαράγγι είναι ένα φυτό που έχει φανατικούς «φίλους», χάρη στην χαρακτηριστική του γεύση, και την υψηλή του διατροφική αξία. Άλλο, όμως, σπαράγγι, κι άλλο Bio Alfa Spargel.

Το σπαράγγι που καλλιεργείται στην κοιλάδα του Αχελώου έχει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα.

Είναι το μόνο καλλιεργήσιμο λαχανικό του οποίου η γεύση θυμίζει εκείνη του αυτοφυούς άγριου σπαραγγιού. Το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι ποια μυστικό… Είναι το οικοσύστημα και το μικροκλίμα της περιοχής του Αχελώου. Είναι το μεράκι και η γνώση των παραγωγών. Είναι οι αυστηρές προδιαγραφές καλλιέργειας. Είναι ο πρωτοποριακός τεχνολογικός εξοπλισμός των συσκευαστηρίων. Είναι το πάθος για τελειότητα… Είναι όλα αυτά μαζί, που συνεργάζονται ιδανικά, ώστε να φτάσει σε όλο τον κόσμο, ίσως το καλύτερο σπαράγγι του κόσμου.

Ο συνεταιρισμός μας από το 2010 ξεκίνησε να καλλιεργεί βιολογικά σπαράγγια και σήμερα είναι σε παραγωγή πάνω από 100 ha πράσινου και λευκού σπαραγγιού.

Εξάγονται σε χώρες της Ευρώπης και το ενδιαφέρον των καταναλωτών, μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε σε νέες φυτεύσεις, γιατί πιστεύουμε ότι η καθαρή ποιότητα της διατροφής μας είναι αναγκαία και επιβεβλημένη για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.